Kávéautomata bérlés

A kávéautomata bérlés mindenhol hasznos lehetőség, ahol az emberek szívesen fogyasztanának ízletes, minőségi alapanyagokból készült kávékat. Az alábbiakban a kávéautomata bérlés előnyeit, és az ügyfélközpontúság legfontosabb tényezőit mutatjuk be.

Válasszon minket, mert:
  • szerzvizszolgáltatásunk 24 órában működik, hétvégén és ünnepnapon is.
  • nincs kötelező mennyiségi vásárlás
  • minőségi alapanyagokkal és kávégépekkel dolgozunk
  • kiszámolható a költség és azonnal elszámolható
  • ingyenes a szervizszolgáltatás
  • ingyenesen biztosítunk cserekészüléket

Miért hasznos a kávéautomata bérlés?

A kávéautomata bérlés a házon kívüli fogyasztás, azaz az “out of home” területén nyújt hatékony megoldást. Az ízletes és minőségi kávéra mindig van igény, ezért célszerű biztosítani a lehetőséget a fogyasztásra. A kávéautomaták elhelyezése kisebb vállalkozások irodáiban vagy nagyobb cégek telephelyein egyaránt közkedvelt, hiszen a vendégek és dolgozók egyszerűen és gyorsan jutnak kávéhoz. Az automaták óránként akár 4-500 adag ital előállítására alkalmas teljesítményt képesek biztosítani. 

 

Rendezvényszervezések és szállodai étkeztetések lebonyolítása folyamán sok esetben a legjobb megoldás a kávéautomata bérlés igénybevétele. Az igények megismerése és a lehetőségek bemutatása után a kávéautomatákat rövid időn belül kiszállítjuk, és üzembe helyezzük.  

Miért fontos a minőség?

A hatékonyság és nagy teljesítmény természetesen mit sem érne a frissen készített, gőzölgő kávé finom illata és íze nélkül. A kávéfogyasztás kultúrája hazánkban is egyre nagyobb szerepet kap a mindennapokban, ezért a fogyasztói igények is növekednek. 

 

Fontos, hogy a kiválasztott kávéautomatával készített italok az egyszeri és gyakorlott kávéfogyasztók által támasztott igényeknek egyaránt megfeleljenek. A kávéautomata bérlés mellett a minőségi alapanyagok beszerzése is elengedhetetlen az ízlelőbimbók megnyeréséhez, ezért a Kávégép bérbe segít az egyedi igények és lehetőségek szerint a legjobb megoldást biztosítani.

 

A minőséget megjegyzik az emberek, és ez a kávéfogyasztás esetében sincs másképp. Amikor a kávé frissességet nyújt egy nehezebb munkanapon, vagy magasabb koncentrációt biztosít vezetés közben az utakon, az valódi sikert jelent. A pozitív élményeknek köszönhetően pedig az automata mindig egy biztos pont lesz, ha egy pohár kávéra lenne szükség. 

Mi az ügyfélbarát kávéautomata bérlés 5 jellemzője?

Folyamatos elérhetőség: Az ügyfélbarát hozzáállás alapja az azonnali, hatékony kommunikáció biztosítása. Partnereink számára a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, akár hétvégén, illetve ünnepnapokon is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül válaszolunk.

Minőségi kávé ellátás: A kávéautomata bérlés mellett ügyfeleink részére egyedi igények alapján kínálunk minőségi kávékat. Így egyáltalán nem szükséges aggódni a kávék kiválasztása, illetve a készlet biztosítása miatt sem.

Gyors szerviz: Ha a kávéautomata üzemeltetését műszaki hiba akadályozná, fontos a gyors segítségnyújtás. Szakembereink gyors és hatékony szervizgaranciát biztosítanak. Ha a munkálatok ideje hosszabb időt venne igénybe, természetesen azonnal hozunk cseregépet. 

Rugalmas segítségnyújtás: Az egyedi igények és szituációk miatt a sikerhez elengedhetetlen a rugalmasság. Előfordul, hogy egy rendezvény miatt több kávéautomatára van szükség rövid időn belül. Ilyen esetekben igyekszünk a lehető leghamarabb biztosítani az eszközöket, hogy mindenki számára jusson kávé. 

Ügyfelek előtérbe helyezése: Közel 800 elégedett partnerünk számára segítünk a kávéautomata bérlés gyors, hatékony megvalósításában. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, és a továbbiakban is mindent megteszünk a professzionális, szakszerű segítségnyújtás érdekében. Kérje árajánlatunkat, és az Önnek megfelelő időben adunk választ kérdéseire, és nyújtunk részletes tájékoztatást.

 

Kérjen ajánlatot!

A kávégép beüzemelése díjmentes. Önnek csak a beüzemelési helyet kell megjelölnie, illetve a vízellátásról kell gondoskodnia, a többit mi elintézzük.