Kávéautomata kihelyezés

A kávéautomata kihelyezés népszerű és hatékony választás, ha minőségi kávéfogyasztás biztosítása a cél. A kávéautomata üzemeltetéssel és a minőségi alapanyagok beszerzésével járó feladatokat egyaránt elvégezzük partnereink számára. A kávéautomata kihelyezés nálunk valóban komplex szolgáltatás. Ismerje meg a kávéautomaták előnyeit, és ügyfélbarát szolgáltatásunk alapelveit!

 

Válasszon minket, mert:
  • szerzvizszolgáltatásunk 24 órában működik, hétvégén és ünnepnapon is.
  • nincs kötelező mennyiségi vásárlás
  • minőségi alapanyagokkal és kávégépekkel dolgozunk
  • kiszámolható a költség és azonnal elszámolható
  • ingyenes a szervizszolgáltatás
  • ingyenesen biztosítunk cserekészüléket

Az 5 legfontosabb érv a kávéautomata kihelyezés mellett

A szakmai segítség a nap 24 órájában elérhető. Ha a kávéautomatával kapcsolatban bármilyen kérdés felmerülne, azonnal rendelkezésre állunk. Műszaki hiba esetén a helyszínre indulunk, és orvosoljuk a problémát. Ha a javítás ideje megkívánja, cseregépet szolgáltatunk. 

A magas minőségű kávé beszerzése egyszerűen megoldható. Minden partnerünk számára az egyedi igények megismerése után olyan kávékat biztosítunk, amelyek garantáltan magas minőséget képviselnek. Kérjen egyedi árajánlatot, és rövid időn belül részletes tájékoztatást nyújtunk.  

Nincs határozott idejű szerződés. Hiszünk abban, hogy ha partnereink elégedettek, nincs szükség felesleges elköteleződésre.

A kávéautomaták hatékonyan és gyorsan dolgoznak. Az automaták óránként akár 500 adag forróitalt képesek elkészíteni, így az átlag feletti igények is tökéletesen kiszolgálhatók.

A minőségi kávéfogyasztás több, mint koffeinbevitel. A frissen gőzölgő, zamatos kávék valóban képesek feldobni az unalmasabb, fárasztóbb napokat is. Az elérhető kávéfogyasztás mindenki számára pozitív lehetőség. 

Kávéautomata kihelyezés teljes szakmai támogatással

A Kávégép bérbe szakemberei a kávéautomata kihelyezés és beüzemelés feladatait teljes mértékben elvégzik. Az üzembe helyezés után is maximális szakmai támogatás nyújtunk. Szakmai kérdések esetén azonnal részletes, problémamegoldó válaszokat adunk. Ha személyes segítségre lenne szükség, a helyszínre indulunk. 

 

Legyen szó akár kisebb irodákról, különböző vendéglátóipari egységekről vagy nagyvállalatok telephelyeiről, segítünk felmérni az igényeket. Az egyedi igények megismerését követően segítünk meghatározni, hogy milyen típusú kávéautomatát érdemes kihelyezni. 

 

Ha több kávéautomatára lenne szükség, az sem jelent akadályt. Az egyedi igények felmérését követően rövid időn belül gondoskodunk a kávéautomata szállításáról és üzembe helyezéséről. Alapelvünk, hogy minőségi kávé nélkül senki nem maradhat egy rendezvényen, ezért igyekszünk a leghamarabb biztosítani a gépeket.

A siker alapja az egyedi igények kiszolgálása

Természetesen a kávéautomata kiválasztásában is a fogyasztói igények az elsődleges szempontok. Konzultációnk során igyekszünk a lehető leghatékonyabb megoldást kínálni.

 

A kávéautomata kihelyezés legfontosabb célja, hogy a vásárlók mindig minőségi kávéhoz jussanak. Partnereink számára az igények pontos megismerése után olyan kávékat biztosítunk, amelyek garantáltan magas színvonalat képviselnek. 

 

Minden vendéglátóipari egység, irodaház és egyéb vállalkozás sajátos jellemzőkkel és lehetőségekkel rendelkezik. A kávéfogyasztással kapcsolatos elvárások és igények folyamatosan növekednek. A siker elérése érdekében a legfontosabb, hogy mindig a valós igények megvalósítására adjunk lehetőséget. Amint megismerjük a kávéautomata kihelyezés környezetét, tapasztalatunk segítségével ideális és gyors megoldást kínálunk. 

 

Ha a kávéautomata kihelyezés a célja, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és garantáltan minőségi megoldást nyújtunk!

Kérjen ajánlatot!

A kávégép beüzemelése díjmentes. Önnek csak a beüzemelési helyet kell megjelölnie, illetve a vízellátásról kell gondoskodnia, a többit mi elintézzük.