Kávéfőző bérlés

A kávéfőző bérlés segítségével mindenki számára elérhetővé válik a lehetőség a friss, minőségi kávé fogyasztására. A kávé gőzölgése közben áramló finom illatok, és az ízlelés közben tapasztalt kellemes aromák egyvelege garantáltan pozitív élményben részesíti a fogyasztókat.    

Válasszon minket, mert:
  • szerzvizszolgáltatásunk 24 órában működik, hétvégén és ünnepnapon is.
  • nincs kötelező mennyiségi vásárlás
  • minőségi alapanyagokkal és kávégépekkel dolgozunk
  • kiszámolható a költség és azonnal elszámolható
  • ingyenes a szervizszolgáltatás
  • ingyenesen biztosítunk cserekészüléket

A kávéfőző bérlés teljes körű megoldást nyújt

A magas minőségű alapanyagok biztosítása legalább ugyanolyan fontos, mint az ideális kávéfőző típus kiválasztása. A minőségi kávéra nagy a vásárlói igény, ezért elengedhetetlen a folyamatos alapanyag utánpótlás. Partnereink számára folyamatos rendszerességgel szállítunk minőségi kávékat. Így a kávéfőző bérlés mellett az alapanyag vásárlás ugyanazon szolgáltatáson belül gyorsan, egyszerűen lebonyolítható. Kérjen egyedi árajánlatot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

 

Ha a kávéfőző használatát műszaki hiba akadályozza, rövid időn belül szervizgaranciát biztosítunk. Szakembereink felmérik a készülék műszaki állapotát, és megoldják a technikai problémát. Minden ügyfelünknek cseregépet szolgáltatunk, ha a szerviz ideje alatt további kiszolgálásra van szükség.   

Kávéfőző bérlés folyamata

A Kávégép bérbe által kínált kávéfőző bérlés szerencsére nem igényel hosszabb időt, hiszen az egyedi igények megismerését követően már komplex megoldással tudunk szolgálni. Érdeklődő ügyfeleink számára folyamatosan rendelkezésre állunk, és részletes tájékoztatást biztosítunk. Az ajánlatkérést követően minden felmerülő kérdésre válaszolunk, és hatékony szakmai segítséget nyújtunk a legjobb döntés érdekében. 

 

A kávéfőző bérlés terén számos lehetőség elérhető, ezért a konzultációnk során megismerjük az egyedi igényeket és a kávéfogyasztás célközönségét egyaránt. A kávéfőző bérlés az irodák, büfék és vendéglátóipari vállalkozások mellett számos egyéb területen ideális megoldásnak számít. 

Miért érdemes minket választani?

Alapelvünk, hogy partnereink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást érdemlik. A kávéfőző bérlés a házon kívüli fogyasztás piacán ideális választás, azonban a hatékony szakmai támogatás elengedhetetlen a sikerhez. 

 

Miért tisztelt meg minket a bizalmával már közel 800 elégedett partnerünk?

 

Nálunk a szervizgarancia valóban gyors. Budapesten akár 2-3 órán belül kiérünk a helyszínre, de az ország többi területére is hamar eljutunk. Szakembereink a problémát rövid idő alatt megoldják, és gondoskodnak arról, hogy műszakilag minden rendben legyen.


Műszaki probléma esetén cseregépet biztosítunk. Ha a javítás hosszabb időt venne igénybe, természetesen cseregépet adunk. Szükség esetén a cseregépet hamar biztosítjuk, így mindenki számára elérhető lesz a friss kávé.


A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. Legyen szó akár a kávéfőző bérlés pontos menetéről vagy a megfelelő kávék kiválasztásáról, bármikor segítünk. Probléma esetén számos esetben már telefonon keresztül, percek alatt képesek vagyunk megmondani a felmerülő probléma okát, és a megoldáshoz szükséges lépéseket egyaránt. Ügyfélszolgálatunk munkaszüneti napokon, hétvégéken és ünnepnapokon egyaránt minden percben elérhető. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül visszajelzünk.


Professzionális szakmai segítséget nyújtunk a kávé kiválasztásához. A kávéfőző bérlés mellett az egyedi igényeknek megfelelő, minőségi kávék kiválasztása szintén fontos teendő. Minden partnerünknek segítünk megtalálni a legideálisabb kávékat, amelyek a fogyasztók számára garantáltan kielégítő minőséggel rendelkeznek.


Nincs kötelező vásárlás és határozott idejű szerződés. Hisszük, hogy ha valami kölcsönösen és hatékonyan működik, akkor soha nincs szükség kötelezettségekre. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy szolgáltatásunk minősége jelentse azt a pluszt, amely miatt hosszú távú együttműködések jönnek létre partnereinkkel.

 

Kérjen ajánlatot!

A kávégép beüzemelése díjmentes. Önnek csak a beüzemelési helyet kell megjelölnie, illetve a vízellátásról kell gondoskodnia, a többit mi elintézzük.