Kávégép bérlés

A kávégép bérlés ideális választás a kis- és középvállalkozások, illetve a multinacionális cégek részére egyaránt. A vendéglátóhelyek és büfék, illetve benzinkutak és irodák számára fontos, hogy a használandó kávégép megbízható, hosszú távú működést biztosítson. Természetesen a frissen készített, gőzölgő kávé illata és kellemes íze nélkül mit sem érne a stabilitás, de szerencsére ezen a téren sem szükséges kompromisszumot kötni. 

Válasszon minket, mert:
  • szerzvizszolgáltatásunk 24 órában működik, hétvégén és ünnepnapon is.
  • nincs kötelező mennyiségi vásárlás
  • minőségi alapanyagokkal és kávégépekkel dolgozunk
  • kiszámolható a költség és azonnal elszámolható
  • ingyenes a szervizszolgáltatás
  • ingyenesen biztosítunk cserekészüléket

Miért előnyös a kávégép bérlés?

A Kávégép bérbe által nyújtott kávégép bérlés több, mint egyszerű eszköz kölcsönzés. Számunkra az ügyfeleink elégedettsége az első, és ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk a kávégépek kifogástalan üzemeltetése érdekében. Partnereink számára kizárólag magas minőségű alapanyagokat biztosítunk, hogy a kávézás valódi élményt jelentsen. 

 

Előfordulhat, hogy egy gép meghibásodik, és rövid időn belül javításra szorul. Ilyenkor a gördülékeny munkavégzés érdekében, ha a javítás idő megkívánja, partnereink számára cserekészüléket szolgáltatunk. A kávégép bérlés egy komplex szolgáltatás, amely által folyamatos szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleink számára. 

Milyen vállalkozások számára ajánlott kávégépet kölcsönözni?

Ahol felmerülhet az igény a friss kávé fogyasztására, ott kifejezetten célszerű a kávégép bérlés lehetőségét számításba venni. A céges irodákban és telephelyeken a kávé fogyasztása kiválóan segíthet az olykor álmosabb napokon is túllendülni a munkatársaknak. Vendéglátóipari egységek és büfék számára szintén fontos, hogy a vendégek mindig friss, zamatos kávéhoz jussanak. A benzinkutakon is szívesen fogyasztanak kávét a gépjárművezetők, mivel a koffein növeli a vezetés közbeni koncentrációs képességet. 

 

Természetesen számos további helyen és rendezvényen érdemes megfontolni a kávégép bérlés nyújtotta lehetőségeket. A minőségi kávéra mindig lesz igény, és fontos, hogy a fogyasztók soha ne szenvedjenek hiányt. A kávégép bérlés mellett az egyedi igények alapján kiválasztott kávékat is biztosítjuk, így minden teendő egyszerre megvalósítható.

Milyen az ügyfélbarát kávégép bérlés?

Az ügyfélközpontúság a gyors és minőségi, problémamegoldó kommunikációt, illetve a rövid időn belül elérhető szervizelhetőséget jelenti. 

 

Az ügyfélközpontú kávégép bérlés legfontosabb jellemzői:

 

A nap 24 órájában rendelkezésre állunk, ha ügyfeleink részéről bármilyen kérdés felmerülne. A rugalmas kommunikáció gyors problémamegoldást eredményez, ezért kifejezetten fontos az elérhetőség. A kapcsolatfelvétel történhet a bemutatótermünkben vagy további elérhetőségeink egyikén keresztül.

 

Alapelvünk, hogy mindig ügyfeleink problémája az első. Ha a kávégép meghibásodik, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan érkezik segítség a szolgáltatótól. Budapesten 2-3 óra leforgása alatt már a helyszínre érünk, de a vidéki területekre történő utazás sem jelent számunkra akadályt. 

 

Hisszük, hogy a személyre szabottság jelenti a legideálisabb megoldást. Az egyedi igények megismerése folyamán szakértelmünk és tapasztalatunk segítségével hatékony megoldást kínálunk partnereink részére a kávégépek és minőségi kávék kiválasztása terén egyaránt.

 

Bármikor jöhet egy váratlan szituáció, amikor extra kávégépekre van szükség. Ha a rendezvény professzionális lebonyolítása megkívánja a további gépek használatát, rövid időn belül biztosítjuk azokat. 

 

Ha kávégép bérlés szerepel a terveiben, kérje ajánlatunkat most, és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! 

Kérjen ajánlatot!

A kávégép beüzemelése díjmentes. Önnek csak a beüzemelési helyet kell megjelölnie, illetve a vízellátásról kell gondoskodnia, a többit mi elintézzük.