Pénzes kávéautomata

A pénzes kávéautomata kihelyezés és használat segítségével a kávéfogyasztási igények teljes mértékben kiszolgálhatók. A következőkben bemutatjuk a kávéautomaták előnyeit, és ismertetjük ügyfélközpontú szolgáltatásunk lehetőségeit. 

Válasszon minket, mert:
  • szerzvizszolgáltatásunk 24 órában működik, hétvégén és ünnepnapon is.
  • nincs kötelező mennyiségi vásárlás
  • minőségi alapanyagokkal és kávégépekkel dolgozunk
  • kiszámolható a költség és azonnal elszámolható
  • ingyenes a szervizszolgáltatás
  • ingyenesen biztosítunk cserekészüléket

Miért népszerű a pénzes kávéautomata?

A pénzes kávéautomata mindenki számára könnyen elérhető, azonnali kávéfogyasztást tesz lehetővé. A munkahelyi pörgésben vagy a reggeli indulás előtt sokszor nincs idő saját kezűleg kávét készíteni. A pénzes kávéautomata használatával azonban pillanatok alatt friss, zamatos kávéhoz lehet jutni.

 

A gyors használatnak köszönhetően a kávékészítéssel jelentős mennyiségű, értékes idő megspórolható. A felszabadult időt pedig igény szerint étkezésre, a sürgős teendők elvégzésére vagy éppen kikapcsolódásra lehet felhasználni. 

 

A kávé vásárlás egyszerű és tisztességes üzlet a szolgáltató és a vásárló szemszögéből egyaránt. A pénzes kávéautomata nem zsákbamacskát, hanem minőségi kávékat és forróitalokat szolgáltat a fogyasztók számára. Ha a kávé minősége elnyerte az illető tetszését, nagy valószínűséggel visszatérő vendég lesz. 

 

A kávéfogyasztási lehetőség új emberekkel ismerteti meg a kávézás szépségét és örömét. A finom kávénak a munkahelyeken is hamar híre megy, de a kávéautomata körül tartózkodók lényegében bárhol megérezhetik a gőzölgő kávé illatát, és kedvet kaphatnak a fogyasztáshoz. Kérje személyre szabott árajánlatunkat, és rövid időn belül visszajelzünk.

A pénzes kávéautomata előnyei

A minőségi forróitallal szolgáló pénzes kávéautomata hamar az emberek kedvence lehet. A kávé- és forróital különlegességek illata és aromája valóban javítja a közérzetet, és magasabb fokú koncentrációt eredményez. A kávéfogyasztással a mindennapok energikusabbak és eredményesebbek lehetnek.

 

A pénzes kávéautomata gyors és akadálymentes kiszolgálást tesz lehetővé. Természetesen a Kávégép bérbe többféle típussal szolgál, így mindig személyre szabott megoldást kínálunk. 

 

Ha műszaki hiba okozna gondot a működésben, tapasztalt szakembereink azonnal segítséget nyújtanak. A probléma megoldását a lehető leghamarabb igyekszünk megvalósítani. Budapesten akár 2-3 óra alatt a helyszínre érkezünk, és azonnal hozzálátunk a hiba megszüntetéséhez.

 

A Tchibo Coffee és a Nestlé partnereként kizárólag minőségi alapanyagokból készült kávéhoz jutnak partnereink. A kávézás élménye a finom aromáknak és illatoknak köszönhetően minden alkalommal garantált. 

Szakmai segítségnyújtás

Partnereink számára mindig a legideálisabb megoldásokat biztosítjuk. A nap 24 órájában állunk rendelkezésre, ha bármilyen szakmai segítségre lenne szükség. Legyen szó akár új, minőségi kávék beszerzéséről vagy a pénzes kávéautomata javításáról, igyekszünk a legrövidebb időn belül segíteni.

A magas minőségű, ízletes kávék kiválasztása meghatározó a pénzes kávéautomata sikerében. Az ajánlatkérést követően mindenkivel személyre szabott, szakmai konzultációt folytatunk. A konzultációval a legfontosabb célunk az, hogy az igényeket felmérve a lehető legjobb megoldással álljunk elő.

Időnként megtörténik, hogy hirtelen szükség lenne több pénzes kávéautomata kihelyezésére. Ilyenkor minden igényelt eszközt biztosítunk, hogy a kávéfogyasztás gördülékenyen történjen, és senkinek ne kelljen várakozni a pénzes kávéautomata előtt az idejét pazarolva. 

 

Ha érdeklődni szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és hamarosan megkeressük Önt a megadott elérhetőségén keresztül.     

 

Kérjen ajánlatot!

A kávégép beüzemelése díjmentes. Önnek csak a beüzemelési helyet kell megjelölnie, illetve a vízellátásról kell gondoskodnia, a többit mi elintézzük.