Kávégép Bérbe

  • Cégünk 2007 nyarán alakult azzal a céllal, hogy minőségi kávés szolgáltatást biztosítson a mindennapokban. Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek, ezért a Tchibo Coffee Service és a Nestlé Professional szerződött partnereként állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy megvalósítsuk kávézással kapcsolatos elképzeléseiket.

    Teljes mértékben az “out of home” (házon kívüli fogyasztás) piac számára kínálunk professzionális megoldásokat. Az intézményi és kereskedelmi vendéglátástól kezdve a büfékig, a benzinkutakig, irodákig minden terület számára forgalmazunk, a sajátos igényeket kiszolgáló termékeket, emellett szakmai képzést is adunk partnereink részére. Cégünk üzletfilozófiája: “Megoldást kínálunk, nem csupán terméket.”

    Cégünk a szállodai és rendezvényszervezési vonalon is teljes szolgáltatásra törekszik. Komplett megoldást kínálunk a hotelek, panziók, rendezvényes cégek részére a reggeliztetés és rendezvény lebonyolítás minél egyszerűbb és színvonalasabb kiszolgálásához.

    A meleg reggeli italok kínálatára nyújtanak megoldást az óránként 4-500 adagos teljesítményre képes asztali ital automaták, melyekhez cégünk kávé és egyéb forróital különlegességek széles választékával áll partnerei rendelkezésére.

    Cégünk jelenleg közel 800 elégedett partnerrel rendelkezik. Számunkra nagyon fontos partnereink teljes mértékű elégedettsége. Ezért magasan képzett kollégáink állnak partnereink rendelkezésére a nap 24 órájában.

Kérjen ajánlatot!

A kávégép beüzemelése díjmentes. Önnek csak a beüzemelési helyet kell megjelölnie, illetve a vízellátásról kell gondoskodnia, a többit mi elintézzük.